Nieuws

 

Indien u graag op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes, schrijf u dan nú in voor onze informatiebrief welke u dan 4x per jaar ontvangt.


UDO EUROPEAN STREET DANCE CHAMPIONSHIPS 2019

Urban Dance Studio succesvol op het EK!

Alle vier de wedstrijdteams en duo vallen in de prijzen!

Venlo, 13 mei 2019: Urban Dance Studio Venlo maakte vandaag bekend dat de Europese kampioenschappen erg succesvol verlopen zijn. Vier wedstrijdteams en een duo wisten prijzen te behalen. De Europese kampioenschappen van de UDO vonden afgelopen weekend plaats in Veldhoven. De UDO is naast de grootste dansbond van Nederland ook de grootste dansbond wereldwijd en organiseert het hele jaar door HipHop wedstrijden.

Een zenuwslopend weekend vol spanning en sensatie resulteerde in een groot succes! Majestic in de categorie onder 10 behaalde maar liefst de derde plaats, Make a Statement in de categorie onder 12 en RogueXXL in de categorie onder 14 wisten beiden een mooie zevende plek te veroveren en de Parents crew werd vierde in hun categorie. Het duo van Tara en Anne in de categorie onder 14 veroverde de vijfde plaats. We mogen rustig spreken van een topprestatie welke de danstalenten uit Venlo geleverd hebben!

Geweldige resultaten uiteraard voor de dansschool uit Venlo welke geleid wordt door eigenaresse Aletta Smit.