Nieuws

 

Indien u graag op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes, schrijf u dan nú in voor onze informatiebrief welke u dan 4x per jaar ontvangt.


Dansa en UDS gaan samenwerken!

Zoals de meesten van jullie wel weten, is de samenwerking tussen dansschool Dansa en de Urban Dance Studio altijd heel nauw geweest, maar nu hebben Giotta en Aletta besloten om écht samen te gaan werken.
Eigenaresse Giotta Kulaleen heeft het natuurlijk ontzettend druk met haar carrière als internationale dj en daarbij heeft zij door de weeks ook nog een baan. Haar dansschool is haar altijd aan het hart gegaan en de keuze om de dansschool op te zeggen bestond dus ook niet. Wel wist zij dat zij een andere weg in moest gaan slaan om alles nog draaiende te kunnen houden.
Uiteindelijk heeft zij samen met Aletta besloten om Dansa een onderdeel te maken van de Urban Dance Studio. Alle lessen blijven bestaan met de huidige docenten, alleen zullen de lessen nu plaats vinden bij de Urban Dance Studio in Venlo-Zuid. Hoogst waarschijnlijk zullen deze lessen het volgend jaar weer plaats gaan vinden in het Ald Weishoès in het centrum van Venlo als de danszaal weer volledig vernieuwd is.
Dit betekent voor de dansers van Dansa én voor de dansers van de Urban Dance Studio dus dat zij gebruik kunnen maken van een nóg breder lesaanbod!

 

Nederlands Kampioenschap

Op 21 en 22 april vonden de Nederlandse Kampioenschappen van de UDO Championships plaats in Druten. De UDO is de grootste dansbond van Nederland en deze organiseert het gehele jaar HipHop wedstrijden.De Urban Dance Studio uit Venlo heeft met hun teams 3 grote bekers mee naar huis mogen nemen!
Zij hebben de 1ste plaats behaald met hun Mommy’s team, een dansteam dat bestaat uit moeders van dansers welke bij de Urban Dance Studio dansen.
De jongste selectiegroep van de Urban Dance Studio, Majestic is 2e van Nederland geworden en Rogue is 2e geworden in de categorie onder 14 jaar! Danseres en docente Vera Huisman is 1ste geworden bij categorie solisten boven de 18 jaar oud. Fantastische resultaten voor de dansschool uit Venlo welke wordt geleid door eigenaresse Aletta Smit.

Op naar het Europees Kampioenschap om Nederland te vertegenwoordigen!